Spuiterij-stadskanaal

Streepvrij resultaat.

Geschikt voor meubelen en keukens.

Wij herstellen al uw autoschades.

Spuiterij AZ-Autoservice

Spuiterij Stadskanaal & Omstreken

Op zoek naar een spuiterij in Stadskanaal en/of omstreken?  AZ Autoservice & Schadeherstel hersteld uiteraard al uw lak-problemen van de auto. Maar is daarnaast zeer breed inzetbaar. Bij AZ Autoservice kunt u ook terecht voor veel voorkomende spuitwerkzaamheden voor bijvoorbeeld het spuiten van meubelen, deuren en/of kozijnen, stoelen en tafels en nog veel meer. Uiteraard in de kleur die u wilt.

Tijd voor een nieuwe kleur?

Is het tijd voor een nieuwe kleur in huis of in de keuken? Wilt u graag alle buiten- of binnendeuren in een nieuwe kleur maar heeft u niet de tijd of zin om alle deuren apart te verven met de kwast? Wij spuiten graag uw meubels, keuken of deuren en kozijnen in de kleur die u wenst. Met onze eigen spuitcabine geven wij uw meubels of keuken in “no-time” een andere kleur. Zelf heeft u niet de troep van het verven in en/of om het huis en u heeft vele malen sneller een veel mooier resultaat.

Neem contact op

    Streepvrij

    Naast de reeds genoemde voordelen van het spuiten i.p.v. verven van uw bijvoorbeeld meubels of keuken. Is dat u geen strepen zal hebben. In tegenstelling tot bij het verven zult u bij het laten spuiten van uw meubels door AZ Autoservice geen strepen hebben. Zelfs de beste schilders kunnen niet 100% streepvrij verven, met het spuiten kan dit wel. Met het spuiten wordt de verf zonder “veegbeweging” aangebracht en perfect verdeeld over het oppervlak. Hierdoor zult u geen strepen ervaren in het spuitwerk van AZ-Autoservice & Schadeherstel.

    • Meubelen
    • Keukens
    • Deuren & Kozijnen
    • Garagedeuren
    • Radiatoren

    Bespaar kosten!

    Wilt u graag een verandering in huis? Het aanschaffen van nieuwe meubelen,  complete keuken of het inhuren van een professionele schilder kan behoorlijk in de kosten lopen. Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun bijvoorbeeld complete keuken een nieuw fris uiterlijk te geven door deze te laten spuiten. Dit kan makkelijk en snel bij AZ – Autoservice & Schadeherstel.

    Meer weten over de mogelijkheden van het laten spuiten van uw meubelen, keuken, deuren en/of kozijnen door een Spuiterij in Stadskanaal? Neem contact met ons op en wij bespreken graag met u de mogelijkheden en plannen uw project gelijk in.

    • De kleur die jij wil
    • Streepvrij
    • Geen troep aan huis
    • Snel geregeld!

    Onze locatie

    © Copyright 2024 | AZ-Autos.nl