Service AZ Autos

Geen extra kosten, zonder overleg.

APK voor Diesel en Benzine motoren.

APK Keuring vanaf € 39,95

APK Services

APK Service

APK-keuringAPK-Service bij AZ-Autoservice & Schadeherstel. De prijs van onze APK Service verschilt per auto en is altijd All-in.

De APK is een keuring op zich, en staat dus eigenlijk los van onderhoud aan uw auto. Wij voeren dus tijdens de APK keuring geen andere werkzaamheden uit en maken dus ook geen extra kosten. Blijkt uit de APK dat er reparaties noodzakelijk zijn om jouw auto aan de keuringseisen te laten voldoen? Dan krijg je altijd vooraf een prijsopgave wanneer de extra kosten boven de € 75,- komen. Zonder jouw toestemming gaan wij niet aan de slag. Zo sta je dus nooit achteraf voor vervelende verrassingen.

Prijzen APK Service

Voor de APK service hebben wij één vaste prijs per type verbrandingsmotor. Voor beide prijzen geldt dat deze inclusief aan- en afmelden bij de RDW, roetmeting of de EOBD test.

  • APK Service | Benzine Auto:  € 39,95
  • APK Service | Diesel Auto:     € 49,95

APK & Onderhoud combineren?

Goed onderhoud kan u op lange termijn veel voordeel opleveren, een goed onderhouden auto krijgt voldoende onderhoud en daar is het jaarlijkse APK moment een ideale gelegenheid voor. Daarom kiezen veel klanten ervoor om een onderhoudsbeurt met hun APK afspraak te combineren, op deze manier bent u de auto maar eenmaal per jaar kwijt en krijgt de auto zowel haar verplichte keuring als voldoende onderhoud.

Maak met het formulier rechts op deze pagina een afspraak met ons, wij zullen uw voorkeur datum bevestigen of contact met u opnemen wanneer uw voorkeursdatum niet mogelijk is.

Airco service ?

Wilt u gelijk de airco na laten kijken? Dat kan! Geef dit aan bij uw aanvraag of bij het maken van een afspraak en wij kijken ook uw airco na en indien nodig vervangen wij het interieurfilter en/of vullen wij de airco bij.

Vraag APK aan    © Copyright 2024 | AZ-Autos.nl