Onderhoud & Reparaties

Voor onderhoud aan auto’s, en indien nodig, reparaties. Bent u bij AZ autoservice aan het juiste adres, wij verzorgen voor vrijwel alle auto’s onderhoudsbeurten en repareren alle onderdelen die aan vervanging toe zijn.

Ook hebben wij bij AZ-Autoservice én Schadeherstel onze eigen spuitcabine, dit heeft positieve gevolgen voor de snelheid in werken en dus kortere wachttijden voor het herstellen van schades. Een schade kunnen wijzelf volledig herstellen en zijn dus niet afhankelijke van externe partijen voor het laten spuiten van onderdelen of auto’s. Wel zo makkelijk en wel zo snel !

Motorisch onderhoud

onderhoud aan autoOok voor alle onderhoud aan uw auto staan wij voor u klaar. Of het nou gaat om een kleine reparatie aan uw auto, een grote of kleine beurt bij AZ-Autoservice helpen we u snel weer op weg met een veilige auto.

Heeft u last van een onbekend geluid tijdens het rijden, kom gerust langs voor een snelle blik op het mogelijke probleem met uw auto. Indien noodzakelijk kan er direct een afspraak ingepland worden om het probleem te verhelpen, indien nodig kunnen wij er direct een APK keuring bij verzorgen. Gebruikt u het formulier aan de rechterzijde van deze pagina voor het maken van een afspraak.

Schade door winters weer ?

Schade door winters weerDe winter zorgt vaak voor veel schades, ook kleine schades. Heeft u nog een herinnering aan de afgelopen winter, vraag dan nog vandaag een offerte aan voor het herstel van kleine schades aan uw auto. Zodat ook u weer schadeloos over de weg kan.

Vraag via het formulier rechts van deze pagina een vrijblijvende offerte aan voor het herstellen van uw schade of onderhoud aan auto. Mocht na uw aanvraag nadere inspectie van de schade noodzakelijk zijn dan zullen wij contact met u opnemen.

FOCWA gecertificeerd

Onderhoud of reparatie aanvragen