APK Service

APKDe APK-prijs verschilt per auto per, zo betaalt u nooit teveel en is All-in. Dus inclusief BTW en afmelden. Ook voor de wettelijk verplichte roetmeting of EOBD-test rekenen wij géén extra kosten.

De APK is een keuring op zich, en staat dus eigenlijk los van onderhoud aan uw auto. Wij voeren dus tijdens de APK keuring geen andere werkzaamheden uit en maken dus ook geen extra kosten. Blijkt uit de APK dat er reparaties noodzakelijk zijn om jouw auto aan de keuringseisen te laten voldoen? Dan krijg je áltijd vooraf een prijsopgave wanneer de extra kosten boven de € 75,- komen. Zonder jouw toestemming gaan wij niet aan de slag. Zo sta je dus nooit achteraf voor vervelende verrassingen.

APK en onderhoud combineren ?

Goed onderhoud kan u op lange termijn veel voordeel opleveren, een goed onderhouden auto krijgt voldoende onderhoud en daar is het jaarlijkse APK moment een ideale gelegenheid voor. Daarom kiezen veel klanten ervoor om een onderhoudsbeurt met hun APK afspraak te combineren, op deze manier bent u de auto maar eenmaal per jaar kwijt en krijgt de auto zowel haar verplichte keuring als voldoende onderhoud.

Maak met het formulier rechts op deze pagina een afspraak met ons, wij zullen uw voorkeur datum bevestigen of contact met u opnemen wanneer uw voorkeursdatum niet mogelijk is.

Vraag APK aan

Mail ons

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.